rudy-project-zyon-sailing-white-pearl-with-impactx-photopolarized-grey-lenses

Zyon är en riktig performance-båge

rudy-project-zyon-sailing-white-pearl-with-impactx-photopolarized-grey-lenses lcd-simulation Zyon ur Rudy Project’s Sailing Series är en riktig performance-båge, som bland annat fått utmärkelsen ”Gear of the Year” av amerikanska Outside Magazine.

Under SOD gav Andreas från Forneman oss ett ordentligt demo a bågen. Själva bågen är utvecklad för maximal prestation och komfort i extrema förhållanden; båge i ultralätt superstark grilamid, näsdel och skalmar justerbara i 360 grader, och på/avtagbara sidoskydd som skyddar mot ljus, reflexer och vattenstänk.

Zyon i just Sailing-utförandet har en väldigt speciell lins som heter ”Sailing 96″. Den är både polariserande (tar bort reflexer) och fotokromatisk (blir mörkare när den utsätts för UV-ljus). Men det allra vassaste med Sailing 96 är att man har dragit ner polarisationen från 100% till just 96%. Detta gör att du blir kvitt irriterande reflexer men fortfarande kan se skärmen på din GPS, mobil eller iPod! Med vanliga polariserande glas är risken att dessa skärmar släcks ut.

Finns i både vitt och svart båge.

Levereras med hårt fodral och ett flytande nackband.

www.forneman.se

DELA DETTA INLÄGG