I väntan på snö och kyla – tre skidåkardrömmar från Haglöfs

Kylan lyser med sin frånvaro. Snön lyser med sin frånvaro. Och mörkret har kommit. I den skidåkningsabstinens som lagt sig över Sverige är att drömma om kyla, snö, skidåkning och skidkläder det närmaste lycka man kan komma. Och det räcker ganska långt. Här kommer tre drömmar från Haglöfs med skidanknytning.

Vassi Jacket MenVASSI JACKET

Till höst/vinter 2015 kommer den prisbelönta freeski-jackan VASSI JACKET i en uppdaterad version. Den stora passformen och de starka färgerna har ersatts av en produkt med ett lite mognare uttryck. Det karaktäristiska utseendet och grundtankarna, som utvecklades tillsammans med friåkarna Per Jonsson och Asbjørn Eggebø Næss, är dock fortfarande kvar. Jackan har fått ett nytt material i en 70 deniers 3-lagers Gore-Tex® med Gores nya C-Knitfoder i lite mer naturnära färger. VASSI JACKET är en jacka som ska kunna användas från kalla december till varma maj, och det finns fortfarande tillräckligt med plats för den skyddsutrustning som behövs när man söker sig till skidåkning lite längre bort från liftsystemen.
Färger: Juniper/Nori Green, True Black, Vibrant Blure/Hurricane
Rekommenderat cirkapris: 6 000 SEK inkl moms

Skade Jacket_Aubergine_Volcanic PinkSKADE JACKET

Inför höst/vinter 2015 har Haglöfs tagit hjälp av friåkarna Jennie Kaipainen (Finland), Lotten Rapp (Sverige) och Anne May Slinning (Norge) i arbetet med att utveckla en skidkollektion speciellt för kvinnliga skidåkare – Skade.
SKADE JACKET är en 70 deniers skidjacka tillverkad i 3-lagers Gore-Tex® som utrustats med Gores nya C-Knitfoder (C-Knit backer technology) vilket ger en ökad komfort utan att göra avkall på teknisk funktionalitet och slitstyrka. Jackan har alla de egenskaper som kan förväntas av en avancerad freeski-jacka med ventilation på framsidan som fungerar med ryggsäck på, avtagbar snökjol och hjälmkompatibel huva.
Färger: Aubergine/Volcanic Pink, Clear, Hurricane Blue, Volcanic Pink
Rekommenderat cirkapris: 5 500 SEK inkl moms

VojdABS18VOJD ABS

Haglöfs VOJD ABS kombinerar det bästa av två världar – Haglöf’s gedigna kunskap inom ryggsäckstillverkning och ledande lavinräddningsteknik från ABS. Ryggsäcken, som finns i två storlekar (18 och 30 liter), är bekväm att bära och har en funktionell design för lång hållbarhet. Skidor och isyxa kan fästas på ryggsäcken utan att påverka dess ABS-funktion. Efter ett år på marknaden är VOJD ABS fortfarande en av de lättaste lavinryggsäckarna med inbyggt ABS-system.
Färger: True Black
Rekommenderat cirkapris – 30L: 9 000 SEK inkl moms; 18L: 8 000 SEK inkl moms

 

haglofs.com

DELA DETTA INLÄGG