Thule Flow, en skidbox utvecklad speciellt för vintersportentusiaster

Ända sedan Thule designade sin första skidbox på 1970-talet har målet varit att du ska kunna ta med dig skidorna säkert, enkelt och med stil. Med Thule Flow har Thule utvecklat en modern skidbox med aerodynamisk design och överlägset skydd för din utrustning. Thule Flow har plats för upp till 210cm långa skidor och en låg, bred form som särskilt passar skidor, stavar och snowboardar. En tunn och slimmad box, helt enkelt, som nu finns ute till försäljning.

Att Thules produkter ska vara enkla att montera och smidiga att lasta i och ur är en självklarhet. Den låga vikten hos Thule Flow gör den bara ännu enklare att använda. Den karakteristiska formen med sina skyddande element har sina rötter i Thules designarv, vilket gör att Thule Flow matchar dagens bilar perfekt.

För Thule har säkerheten alltid högsta prioritet, oavsett vilken Thule-produkt det gäller. Därför testar Thule sina takboxar till max, både på Thule Test Center™ och i verkliga livet. När du väljer en skidbox från Thule kan du lita på att du får en av de säkraste och mest testade transportlösningarna som finns.

a1624cf58dfe999c_org

Thule Flow är enkel att använda och monteras snabbt och säkert på bilen med enhandsgrepp tack vare det förinstallerade Power-Click-snabbfästet. Skidor och brädor lastas bekvämt i och ur eftersom boxen är öppningsbar från båda långsidorna. Thule Flow har en aerodynamiskt strömlinjeformad design som ger optimalt luftflöde runt takboxen, reducerar bränsleförbrukningen och minimerar ljudnivån.

www.thule.com

DELA DETTA INLÄGG