spaimesweater-new

Varm vinter med Lundhags Spåime och Temple

Kylan är här och vad passar inte bättre än att då presentera några värmande nyheter från Lundhags?

Höstens katalog från Lundhags är fylld med trevliga och intressanta nyheter. Först ut är de stickade ulltröjorna Spåime. Spåime är ett mellanlager tillverkad i 100% lammull och de grova maskorna isolerar kroppsvärmen väl. Det är stora skillnader i design på dam- respektive herrmodellen och jag måste medge att jag avundsjukt sneglar på damernas version med huva och dragkedja som ser väldigt bra ut och har en mer modern design än den mer klassiska herrvarianten som syns på den stora bilden.

Även denna design är trevlig men når inte riktigt upp i samma klass som damversionen. Herrvarianten som även finns i en blått kostar 1000 kr. Huva och dragkedja gör skillnad i pris för damversionen som tingar ett pris på 1200 kr.

Om du vill vara Lundhags trogen så kan du utanpå Spåime kränga på dig parkan Temple som finns i både herr- och damversion. Båda är långa och är väl utrustade med fem fickor samt eni Innerficka med öppning för hörlurssladd. 2-lagers Zeth-Ar® med miljövänlig impregnering, tejpade sömmar och 200g PrimaLoft® Sport–vaddering håller både väta och kyla ute. Huvan är justerbar med avtagbar syntetpäls.

Ärmmuddarna har tumhål i fleece. Midja och botten kan justeras och jackan är försedd med en kraftig två-vägs dragkedja. Temple kostar 3300 kr och finns i färgerna grön och grå.

www.lundhags.se

spaimesweater-new

{gallery}gallery/lundhags-spaime:60:60:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG