IMG 3310

Världspremiär i Skandinavien för Trekstas barn- och juniorkollektion

IMG 3310 Från Sporthaus Moxter kommer det för Sverige nya varumärket Treksta med modeller för både stora och små.

Treksta är ett stort Sydkoreanskt märke som nu letat sig fram till Sverige via Sporthaus Moxter. Försäljningsstart är nu under våren och företaget är hittills mycket nöjda med den införsäljning som varit. Det speciella med Treksta är ju dels Nestfit-konceptet som baseras på en omfattande 3D-scanning av tusentals fötter och som ger en mycket fotnära känsla, samt den halksäkra Icelock-sulan. Detta kombineras med avancerade lösningar som Gore-Tex-membran, BOA-snörning som är en typ av snabbsnörning och mycket mer.

I höst lanseras dessutom Trkstas barn- och juniorkollektion som är utvecklad tillsammans med Mats Bengtsson från Sporthaus Moxter som har mångårig erfarenhet av att jobba med barnskor och stövlar. Kollektion som kallas Treksta Nestfit Kid´s och bygger på samma tekniska koncept som skorna i seniorstorlek, blev utvecklad och klar i augusti 2010 och kommer i butik i augusti 2011.

Barn- och juniorkollektionen är uppdelad i två olika storlekskategorier. 20-31 för barn och 32-41 för junior. Försäljningsargumenten är många: Skorna är självklart varmfodrade, har Trekstas ortopediska 3D-sula, är försedda med Icelock-sula, har stort insteg men ändå ett bra hälgrepp, tekniska material som ger extremt kort torktid och Gore-Tex-membran. Några modeller kommer att ha BOA-snörning.

Till en början så kommer Sporthaus Moxter att prioritera butiker som har hela Trekstakonceptet vilket medför att du kommer hitta Trekstaskor till hela familjen på ett och samma ställe.

www.moxter.se

{gallery}gallery/sporthaus_moxer:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG