Världens bästa landslag väljer SILVA

Det norska längdskidlandslaget kräver perfekt ljus under de viktiga träningspassen i mörker – och väljer därför SILVA. Därmed tar SILVA nu över som officiell leverantör av pannlampor till de norska världsstjärnorna.

SILVA:s vd, Patrik Elfwing, är mycket nöjd över det nya samarbetet och ser tydliga kopplingar mellan det norska skidlandslagets ambitioner och hans eget företags.

– Det vi har gemensamt är omsorgen om varje detalj. Passion och noggrannhet i kombination. Här är det svårt att inte låta sig inspireras av det norska skidlandslaget: viljan att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det är vad som krävs om man vill bli bäst i världen på det man håller på med, säger Patrik Elfwing.

Chefen för det norska längdskidlandslaget, Åge Skinstad, ser fram emot att nu kunna utveckla och finkalibrera träningen ytterligare med hjälp av SILVAs produkter. Han lämnar ingenting åt slumpen i kampen om världsherraväldet över längdskidåkningen.

Allra minst nu när VM i Falun är på ingång – på huvudkonkurrenten Sveriges hemmaplan.

– Med riktigt bra pannlampor är kvällsturer i skogen, på åsen eller på fjället kanske den allra bästa träning som finns. Vi har naturligtvis många fina elljusspår i Norge, men när den första snön kommer finns det inte snö just i dem. SILVA säkrar bra ljus, säger han.

Det som är avgörande för de norska skidstjärnorna när de väljer pannlampor är annars – som för de flesta andra – sådant som låg vikt, smidighet, tålighet, batteritid och ljusbild. Vad det gäller ljusbilden är det inte bara viktigt med starkt ljus: det ska riktas rätt också.

SILVAs svar på detta höga krav är Intelligent Light ® – ett sätt att jobba med hur ljuset fördelas på bästa möjliga sätt för att svara upp mot de behov som finns hos den enskilda utövaren. SILVA hyllades nyligen för detta intelligenta ljus när det brittiska magasinet Trail Running utsåg det svenska företaget till dubbel vinnare i ett test av pannlampor för löpning i mörker.

www.silva.se

DELA DETTA INLÄGG