New Pace Stripe top

Våren och sommarens träningsplagg från Helly Hansen

New Pace Stripe top Helly Hansens träningskollektionen våren/sommaren 2012 för dam och herr består av alltifrån överdelar som vindjacka, mellanlagertröja, linne och t-shirt till nederdelar som långa och korta tights och shorts.

Designteamet som fortsätter utveckla träningskollektionen med tekniska finesser får även denna säsong hjälp av de svenska längdskidåkarna Emil Jönsson och Anna Haag. Skidåkarna, som även är ett par privat, hjälper Helly Hansens designteam med produktutveckling och ger kontinuerlig input om hur träningskollektionen kan förbättras till atleter som vill träna endast i det bästa.

Alla överdelar är tillverkade i Helly Hansens egna framtagna material Lifa, som transporterar bort fukt och håller kroppen sval under jobbiga träningspass, speciellt kan nämnas New Pace Stripe och Pace Slevless och långärmade mellanlagertröjan Pace 1⁄2 Zip vilken har en dragkedja vid halsen och en ficka placerad i ryggslut. Den ultralätta jackan Windfoil som följer med även denna säsong kan nu göras om till praktisk väst genom blixtlås vid axlarna. Praktiskt och enkelt när man är ute i spåret och behöver skala av sig plagg.

Tightsen Pace tights som finns för både dam och herr och Pace 3⁄4 tights för damer som är tillverkade i spandex har en skön detalj som mesch i knävecken och en strategisk ficka för nycklar placerad baktill. För herrar finns alternativet Pace Shorts, en kortare shortsmodell.

Träningskollektionen finns i storlekarna S-2XL för herrar och XS-XL för damer och färgskalan denna säsong är förutom vitt och svart, knallgult och kobolt för herrarna samt rosa och kobolt för damerna.

New Pace Stripe top syns på den stora bilden, övriga bilder presenteras i ordning enligt prislistan nedan.

Dam
New Pace Stripe top: 500 kr
Pace Suportive Singlet: 450 kr
Pace 1⁄2 zip: 650 kr
Pace tights: 650 kr
Pace 3⁄4 tights: 600 kr
Windfoil Jacket: 1500 kr
Herr
New Pace Stripe: 500 kr
Pace Slevless: 450 kr
Pace 1⁄2 zip: 650 kr
Pace tights: 650 kr
Pace Shorts: 450 kr
Windfoil Jacket: 1500 kr

www.hellyhansen.com

{gallery}gallery/salomon_spring12:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG