esbit titanium

”Vad väger ditt kök? Mitt väger 11.5 gram!”

esbit titanium Så kan du säga om du äger Esbits lättviktskök i titanium. Men då tillkommer förstås kastrullernas vikt.

Tyska Esbit är framförallt kända för att tillverka kök som fungerar med fast bränsle. Något som helt klart är på uppgång i och med de betydligt tuffare reglerna för flygresenärer. Under Swesport besökte vi Outdoor Extreme Sports monter och när Esbit presenterades drogs blickarna direkt till det minimala köket Titanium Solid Fuel Stove som väger 11.5 gram. 11.5 gram är extremt lite och de 149 kr som det kostar är inte heller särskilt mycket.

Stainless Steel Coffee Maker som drivs med två stycken 4 grams Solid Fuel bränsletabletter var även den en trevlig ny bekantskap. Själva brännaren packas efter användning ner i kaffekokaren och allt samman skyddas av en förvaringspåse. Vikten är ca 300 gram och priset 589 kr.

Grillen som ni kan se på den näst sista bilden heter Stainless Steel Foldable BBQ och den drivs inte med hjälp av bränsletabletter utan med grillkol. Förbered den medföljande grillkolspåsen innan ni beger er ut, packa ner grill och kol i packpåsen och ge dig iväg ut och grilla med vännerna. Den använda kolen lägger du tillbaka i påsen innan du går hem, på så sätt undviker du på ett smidigt sätt nedskräpning. Stainless Steel Foldable BBQ kostar 849 kr.

www.esbit.de

{gallery}gallery/esbit_kok:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG