marmot up track 1

Up Track Jacket – Jackan för intensiva aktiviteter

marmot up track 1 Från Marmot kommer Up Track Jacket, en jacka för högintensiva aktiviteter året runt där maximal ventilationsförmåga prioriteras.

Nyligen lanserades Marmot Up Track Jacket, en softshelljacka som ingår i Marmots m3 serie vars produkter är inriktade på högintensiva aktiviteter som klättring, cykling, toppturer och längdåkning.

Jackan är vindtät och vattenavvisande vilket gör att den klarar såväl regnskurar och kortare stormbyar.

Herrmodellen har två stora lättåtkomliga fickor, även när du har ryggsäcken på samt en ut- och en invändig bröstficka. Dammodellen har även den de två stora fickorna men endast en invändig bröstficka. Samtliga dragkedjor på jackans utsida är vattenresistenta. Marmots Angel-Wing Movement™ låter dig röra armarna utan att jackan glider upp och huvan är justerbar i två riktningar.

Med en rekommenderad prislapp på 1700 kronor så är detta mycket jacka för pengarna. Vi fick chansen att prova den vid besöket hos Granitbiten och jackans passform och mycket stretchiga material tillåter mycket god rörelsefrihet.

Up Track Jacket finns i storlekarna XS-XL för damer i färgerna Dark Violet, Cardinal och Green Olive och herrmodellen finns i S-XL i färgerna Black, Vapor Blue och Cayenne.

Ni hittar jackan i välsorterade friluftsbutiker.

www.granitbiten.com
www.marmot.com

{gallery}gallery/marmot-up-track:85:85:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG