bergans

Ultralätta och funktionella jackor med Primaloft® – för mer än bara friluftsaktiviteter

Vår/sommarsäsongen är i antågande och snart hamnar alla vinterjackor längst in i garderoben. PrimaLoft®, världsledande inom högpresterande isolering och garner, presenterar nu lätta och högfunktionella produkter för användning under varmare väderförhållanden.
 
För att ge alla målgrupper möjlighet att hitta rätt produkt för sina behov introduceras nu ett brett utbud av innovativa jackor med PrimaLoft®-isolering. Även under den varmare delen av året kan vädret växla snabbt och du kan behöva skydd mot kyla, eller bara en varm jacka för kalla kvällar.

PrimaLoft®-isoleringen är väldigt mjuk, varm, lätt, vattenavvisande och har god andningsförmåga. Materialet håller värmen även i vått tillstånd och är snabbtorkande. Det är därför välkända internationella varumärken litar på fördelarna med PrimaLoft® och använder den högpresterande isoleringen i sina vår- och sommarkollektioner. PrimaLoft®-produkter är väldigt komprimerbara och tar mycket liten plats i väskan eller ryggsäcken.

PrimaLoft® erbjuder alltid utmärkt skydd och komfort, oavsett om det är i vardagens stadsliv, under resan eller på friluftsäventyr.

BERGANS OF NORWAY – Cecilie Light PrimaLoft® Insulated Anorak
Denna högteknologiska jacka är konstruerad för att ge bästa komfort och väderskydd.
PrimaLoft® ONE-isoleringen garanterar värme utan vikt och är ett mjuk, lätt och vattenavvisande material med god andnings- och kompressionsförmåga. Jackan har integrerad packpåse, framfickor och små fickor bak, fast och justerbar huva och dragkedja i sidan för komfort. Vikt: 380 g. Pris: 2095 SEK
bergans  
dynafit   DYNAFIT – Altitude PrimaLoft® Jacket
Tillgänglig i både herr- och dammodell. En jacka som är perfekt för alpinlöpning och –cykling i växlande väderförhållanden. PrimaLoft® SPORT 40 g är ett lätt, mjukt, värmereglerande och vattenavvisande material med god andnings- och kompressionsförmåga.
Vikt: 410 g. Pris: 1895 SEK
HELLY HANSEN – Odin Isolator PrimaLoft® Jacket
En ultralätt och supervarm jacka fylld med PrimaLoft® SPORT-isolering med utmärkt värme/viktförhållande. Isoleringen är mjuk, lätt, vattenavvisande och har god andnings- och kompressionsförmåga. Denna jacka har visats sig vara en klar favorit för Helly Hansens testteam, idrottsutövare och personal. Lättpackad i din ryggsäck och håller dig varm när du behöver det. Jackan har svetsad PrimaLoft®-konstruktion. Tillgänglig i både herr- och dammodell. Vikt 480 g. Pris: 2900 SEK
  helly
marmot   MARMOT – Alpinist Hybrid Jacket PrimaLoft®
Jacka med överlägset skydd mot svåra väderförhållanden som är lämplig för alla typer av alpina aktiviteter.  Jackans PrimaLoft® ONE-isolerade framsida är lätt, mjuk och värmereglerande även under mycket våta förhållanden. Isoleringen är vattenavvisande och har god andnings- och kompressionsförmåga. Ett Power Stretch-material i ärmar och rygg ger andningsförmåga och rörelsefrihet, och kilar under armarna ger ytterligare värmereglering. Hjälmanpassad huva.
Pris: 1900 SEK
SAIL RACING – SR Liner Jacket
Praktisk och mångsidig jacka, framtagen för bästa komfort vid alla typer av aktiviteter.  PrimaLoft® ONE-isolering (100 g) garanterar ett utmärkt värme/viktförhållande och är ett mjuk, lätt och vattenavvisande material med god andnings- och kompressionsförmåga. Jackan har laserskurna fickor, lättviktsfoder och vattenresistenta blixtlås.
Pris: 2500 SEK
  sailracing
  me MOUNTAIN EQUIPMENT – Alpamayo Jacket (W)
Speciellt framtagen för aktiva kvinnor. Jackan har alla PrimaLoft® ONEs fördelar (kropp: 100 g, ärmar: 60 g), så som: värmereglering, lätthet, mjukhet, vattenavvisning, andnings- och kompressionsförmåga. Perfekt för både frilufts- och vardagsaktiviteter. Pris: 1950 SEK

RAB – Xenon Jacket
Slitstark, lätt och funktionell jacka med PrimaLoft® ONE- isolering. Jackan kan packas i sin egen bröstficka och är försedd med praktiska detaljer. Tillgänglig i både herr- och dammodell. Pris: 2700 SEK

  rab

www.PrimaLoft.com

DELA DETTA INLÄGG