Therm-a-Rest-40th-Anniversary

Therm-a-Rest 40th Anniversary Edition liggunderlag

Therm-a-Rest-40th-Anniversary Therm-a-Rest tillkännagav i dagarna att de under 2012 kommer att släppa en begränsad upplaga av ett liggunderlag för att fira företagets kommande 40-årsjubileum.

Redan år 1972 fick Therm-a-Rest ett patent för sitt liggunderlag och Cascade Designs föddes. Det Seattle-baserade teamet som uppfann det hela började producera “världens första självuppblåsande liggunderlag” i sin fabrik, vilket hade överlägsen komfort och värme. 1985 hade en miljon liggunderlag gjorts.

Jubileumsmadrassen är retro-märkt med logotypen från 1972, ursprungligen handritad av företagets grundare, nuvarande styrelseordförande, John Burroughs och har den numera berömda gula färgen. Madrassen kopplar ihop det förflutna med framtiden genom en avancerad skumkärna med lättare densitet, vilket resulterar i den mest bekväma, tjockaste och varmaste självuppblåsande liggunderlaget i Fast & Light ® kategorin.

Verje madrass blir individuellt numrerad och är utrustad med en självlysande ventil samt ett nytt softgrip-tyg på botten för att förhindra att madrassen halkar omkring på tältgolvet. Det kommer också att finnas en dam-version av madrassen, med extra isolering vid foten och området runt bålen.

Madrassen kommer att finnas tillgänglig i butik från och med januari 2012 och så långt lagret räcker.

www.cascadedesigns.com/therm-a-rest

DELA DETTA INLÄGG