suunto-quest

Suunto Quest med ultimata egenskaper för utomhusträning

Allt fler idrottsmän väljer att genomföra sin träning utomhus. Till förmån för dem lanserade Suunto nyligen träningsklockan Suunto Quest under outdoormässan i Friedrichshafen, Tyskland. Den inkluderar alla viktiga verktyg för utomhusträning, inklusive pulsmätare och stoppur med varv- och intervalltidtagning som enkelt kan sparas med endast en knapptryckning.

Suunto Quest är en smart produkt för dem som vill ha ut mer av sin utomhusträning och som är intresserade av ett enkelt gränssnitt och avskalad design. Det är en lättviktsklocka i färgerna orange eller svart med skön passform som har en enkel display och som kan ställas in på nio språk.

Kombinerad med Suunto Foot Pod Mini mäter och visar Suunto Quest trådlöst och med hög precision hastighet och distans. Den endast 9 gram stora Foot Pod Mini bygger på accelerometer-teknik för att direkt kunna avläsa förändringar i löphastigheten vilket är av stor vikt vid intervallträning och vid terränglöpning. Det finns också ett hastighetsalarm om du överstiger eller understigen ett utvalt intervall. Den fästs med ett enkelt clip-system på din sko.

Suunto Quest är kompatibel med Movecount.com, Suuntos träningsdagbok och community online. Från en dator kan personliga träningsprogram laddas hem från Movecount direkt till Suunto Quest som sen kan guida i träningen gällande hastighet och intensitet. Med hjälp av Movecount går det också att anpassa displayen på Suunto Quest så att endast den information som önskas visas under träningspasset.

Suunto Quest kommer att finnas tillgänglig i handeln under september med ett butiksspris på 2000 kr

www.suunto.com

suunto-quest suunto-quest

DELA DETTA INLÄGG