Suunto Elementum Terra all

Suunto presenterar tre nya versioner av Elementum Terra

Suunto Elementum Terra all Nu kommer en av de mest exklusiva sportklockorna i Suunto-familjen, Elementum Terra i tre nya versioner. Elementum Terra är en stadsinspirerad sportklocka som numera finns med läderarmband i färgerna svart/gul samt svart/röd. Klockan har kvar sitt klassiska uttryck men med ungdomligare färger.

Suunto Elementum Amber Rubber ståtar med ett armband i silikon i färgen ”amber” som också återfinns i de grafiska elementen i klockan. Det ger en exklusiv sportklocka, en hybrid som passar lika bra i stadspulsen som under ett aktivt friluftsliv. Med den här modellen får Elementum en färgskjuts men med en bibehållen elegans. Tidigare har modellerna dominerats av svarta och vita toner.

Suunto Elementum Terra tillverkas exklusivt och uteslutande i Finland. Var och en är tillverkad i bästa
kvalitetsmaterial och arbetas fram med Suuntos sedvanliga hantverk och uppmärksamhet på detaljer. Den
kombinerar Suuntos arv med digital precisionsteknologi.
 
Suunto Elementum Terra är designad i ett rostfritt hölje av stål och ett kristallglas i safir för att tåla naturens olika element.  Elementum Terra har en 3D-kompass och mäter både höjd och vädertrender. Resultatet är en klocka som inte bara är i blickfånget i en pulserande stad utan också ett överlevnadsvertyg för den som vill utforska naturen under trygga former.

www.suunto.com

DELA DETTA INLÄGG