Suunto Ambit_Silver_Exercise_side_white

Suunto lanserar GPS för riktiga äventyrare

Suunto Ambit_Silver_Exercise_side_white Suunto lanserar nu Ambit, världens första riktiga GPS för äventyrare. Ambit erbjuder vad varje inbiten skidåkare, vandrare, terränglöpare och bergsbestigare längtar efter. En klocka som kombinerar GPS-navigering, höjdmätare, kompass i 3D, avancerad pulsmätare och mycket annat för både vardag, friluftsliv och träning.

Att kalla Ambit för en klocka är till viss del orättvisst med tanke på att den kan mäta höjdskillnader, hastighet, puls, förutspå väder och hjälpa till med navigationen. Men den har en klocklik design och du har allt på en armlängds avstånd. Nya Suunto Ambit bryter ny mark och är världens första GPS för äventyrare.

Funktionalitet för friluftsliv
Ambit har en multifunktionell GPS där användaren kan lägga in flera olika lagrade platser och punkter, s.k. ”waypoints” att koordinera efter, som till exempel att spara ett bra svampställe eller ett favoritställe att fiska på. Det finns även en tracklog som är en funktion som sparar positionerna med ett visst mellanrum där det går att se i efterhand på en karta hur personen har förflyttat sig. Även temperatur, en unik 3D-kompass och barometer ger information om väder, höjd och plats för spännande äventyr.

Avancerad funktionalitet för träning
Ambit erbjuder en mängd funktioner för träning, även för superatleter. ”Suunto FusedSpeed TM” är funktionen där GPS och den patenterade accelerometern är ihopslagna vilket ger en mycket sanningsenlig hastighet samt att den svarar snabbare på tempoväxlingar. Pulsträning med ”PeakTraining Effect” gör att du håller dig inom ditt egna optimala träningstempo och ”Recovery Time” håller koll på när du är återhämtad och redo för nästa äventyr. Efter ett tufft träningspass hjälper Ambits GPS dig hem på bästa sätt för att kunna ladda upp och överföra data för analys på Movescount.com

Ambit har ett robust hölje som håller för tuffa aktiviteter. Batteritiden är upp till hela 50 timmar i GPS- läge och enligt sann Suunto-tradition så är klockan vattentät vid dyk ner 100 meters djup. Uppdateringar för Ambit är tillgängliga från Movescount.com

www.suunto.com

DELA DETTA INLÄGG