F9SmallBlueWood Item

Spänn upp tältet med smarta Figure 9

F9SmallBlueWood Item Har du någonsin haft problem med att t ex spänna tältlinan ordentligt utan att dra sönder de små plastbeslagen som vanligtvis följer med? Då kan Figure 9 hjälpa till.

Den smarta lilla Figure 9 hjälper till vid alla tillfällen som man vill spänna en lina och samtidigt slå en knut. En perfekt liten mojäng som jag bara hittar fler och fler användningsområden för. Speciellt när det är dags att spänna upp en tarp vid dåligt väder. Då uppskattar man hur snabbt och säkert det går att förtöja linorna.

Första gången jag fick denna demonstrerad för mig under mässan i Friedrichshafen 2008, såg jag en mängd tillfällen framför mig då denna skulle komma till användning. Om sanningen ska fram så har jag numera alltid med mig några Figure 9 i olika storlekar.

Nu börjar denna smarta produkt dyka upp i fler och fler butiker efter några turer bland olika distributörer här i Sverige. Om du gillar friluftsliv så kommer du att älska Figure 9.

www.niteize.com

{gallery}gallery/figure9:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG