Tierra - Rond Jacket

Snyggast i skidbacken med Rond och Laub

Rond och Laub från Tierra finns i både jacka och byxor i en tvålagers Gore-Tex Performance Shell för dig som vill ta fart på skidorna och uppleva härliga svängar i pudersnön. Vi tror oss veta att snön faktiskt kommer även i år. Så ta fart och njut snyggast i backen med Rond (herr) och Laub (dam) som även finns som vadderad jacka, Rond Padded Jacket och Laub Padded Female Jacket.

Rond (herr) och Laub (dam) Jacket är fodrade och i tvålagers Gore-Tex Performance Shell med meshväv i ryggen för bästa fukttransport. Vattentäta dragkedjor, trepunktsjusterad huva rymlig nog att rymma en hjälm. Bra ytter- och innerfickor i mesh, liftkortsficka och avtagbart snölås.
Rond: S-XXL, Laub: S-XL Pris: 3 499 kr

Rond Padded Jacket och Laub Padded Female Jacket Ett härligt alternativ för den som lätt fryser i backen. Vind- och vattentät jacka i Gore-Tex med Primaloftfyllning, ventilation under ärmarna och bra fickor, varav en invändig ficka med utgång för MP3-spelaren eller telefonens sladd.
Pris: 3 999 kr

Rond och Laub Trousers har en smidig midjejustering och en platta i ländryggen för bäst möjliga komfort och passform. Fyra fickor med ventilationsöppningar. Slölås och möjlighet att koppla ihop byxorna med både Rond/Laub och Cosmique.
Pris: 2 999 kr

Tierra - Rond Jacket

{gallery}gallery/tierrarondlaub:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG