Små kompakta pannlampor lyser upp vardagen

Tikka, Zipka, och Tikkina heter de tre små kompakta pannlamporna i Petzls serie Classic. Alla tre passar hela familjen, är lätta att använda, ha med på resor, utflykter och kvällspromenader eller att ha hemma vid installationer, fixande och inte minst, när vinterns oönskade strömavbrott slår till.

Från att ha varit en pryl för ett fåtal har pannlampan blivit en vardagspryl som är svår att klara sig utan. Har du en liten kompakt pannlampa ökar friheten rejält, speciellt nu under vinterhalvåret när mörkret faller tidigt trots att dagen inte är slut. Så låt inte mörkret begränsa dig – skaffa en pannlampa.

En liten lätt och ljusstark pannlampa har du nytta av i stort sett varje dag. De tre lamporna i Petzl Classic series använder sig av ljusteknologin standard lighting som innebär att de lyser med ett klart vitt sken vars effekt avtar i takt med att batteriets kraft minskar. Batterier medföljer lampan vid köpet.

[column size=”one-third”] E91HB-Tikkina-bleu [/column]
[column size=”two-third” last=”true”]Tikkina är den minsta. En liten praktisk lampa som ger extra ljus i vardagen. Oavsett om du ska ut och campa, fiska, leta efter något i källarförrådet eller i bilen eller ta dig fram hemma när oönskade strömavbrott slår till. Bra val för barnen. Lampan har två ljuslägen. Batterier ingår. Finns i blått, turkos, grönt och lila. Ljusstyrka 60 lumen och räckvidd 30 meter.
[/column]
[column size=”one-third”] E93HF-Tikka-fushia [/column]
[column size=”two-third” last=”true”]Zipka är smartast. Lampan är liten och lätt att ta med överallt. Liten och kompakt med utdragbar snodd. Perfekt att ha i handväskan eller jackfickan. Utmärkt på promenader och för kvällsturen med hunden eller hemmavid när extra ljus behövs samtidigt som du vill ha båda händerna fria. Kan också sättas fast på handleden. Två ljuslägen. Batterier ingår. Finns i blått och gult. Ljusstyrka 80 lumen och räckvidd 50 meter.[/column]
[column size=”one-third”] E93ZY-Zipka-jaune [/column]
[column size=”two-third” last=”true”]Tikka är lampan att utforska natten med. Bekväm att använda med brett pannband. Sitter bra och klarar att ge stabilt ljus på joggingtur eller på en power-walk. Den klassiska lilla ljusstarka pannlampan som aldrig blir inaktuell. Två ljuslägen. Finns i blått, gult, grått och rött. Ljusstyrka 80 lumen och räckvidd 50 meter.[/column]


Fakta Petzl Classic Series – TIKKINA, ZIPKA OCH TIKKA.
Ljusstarka små kompakta pannlampor för dagligt bruk. Batterier (3 AAA/LR03) ingår. Vikt 85 gram. Garanti: 3 år. Rekommenderat cirka pris: Tikkina 255 kronor, Zipka 395 kronor och Tikka 319 kronor.

DELA DETTA INLÄGG