osprey

Släck törsten med Osprey hydration packs

osprey Osprey har välkomnat samt uppdaterat några ryggsäckar inom segmentet hydration packs. Dessutom har vätskesystemet omarbetats och förbättrats. Ryggsäckarna med det nya vätskesystemet är ett utmärkt sällskap när du till exempel åker mountainbike, cyklar, springer eller vandrar.

Raven är en ny damryggsäck som motsvarar den uppdaterade herrmodellen Raptor vilken redan vunnit ett antal utmärkelser. Ravens bärsystem är designad efter kvinnans fysik och fokuserar på komfort och prestation. Midjebältet och axelremmarna är damanpassade. Exempelvis är öppningen vid nacken smalare än på herrmodeller. På både Raven och Raptor har ryggpanelen utvecklats med AirScape™ för bättre ventilation och bärselen med det nya materialet BioStretch™ för en smidigare och mer följsam ryggsäck. Raven och Raptor har många förvaringsmöjligheter inuti ryggsäcken. I facket längst ner på modellerna 10 och 14 liter finns även en urtagbar ficka med plats för exempelvis cykelverktyg. Andra detaljer är en fästanordning för cykellyse, hjälmfästet LidLock™ och en smart öppning för vätskesystemet Hydraulics™.

Viper (herrmodell) och Verve (dammodell) är mer kompakt och lättare än Raptor och Raven. Även dessa modeller är lämpade för högpulsaktiviteter såsom cykling och terränglöpning. Dessutom är Verve precis som Raven designad för kvinnor. Ryggsäckarna består av samma material och har nästan samma produktdetaljer som Raptor och Raven. Däremot har Viper och Verve ett enkelt avtagbart höftbälte och en stor utvidgningsbar frontficka utanpå ryggsäcken.

Hydraulics™ är Ospreys nya banbrytande vätskesystem. Det bygger på föregångaren men med uppdateringar och förbättringar är det nu mer hållbart och komfortabelt än tidigare. En konturformad platta bevarar vätskesystemets form och därmed även ryggsäckens passform och komfort oberoende på hur mycket vätska som är i systemet. Materialet är tåligt och klarar både kallt och varmt vatten. Öppningen är större än tidigare för att göra det enklare att fylla på med vätska. En fiffig lösning är ett magnetiskt spänne som fäster slangens munstycke på ryggsäckens bröstrem så att det inte är i vägen.

Rek. priser:
Raptor 14: 1 100 kr, Raptor 10: 1 000 kr, Raptor 6: 900 kr, Raven 14: 1 100 kr, Raven 10: 1 000 kr
Viper 13: 800 kr, Viper 9: 750 kr, Viper 5: 700 kr, Verve 9: 750 kr, Verve 5: 700 kr
Hydraulics™ 3L: 320 kr, Hydraulics™ 2L: 300 kr

{gallery}gallery/osprey-hydration-packs:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG