Tipi green hi res

Silva lanserar Tipi – pannlampa och ficklampa i ett

Tipi green hi res Ibland behövs en pannlampa och ibland en ficklampa. Med nya pannlampan Tipi får användaren allt i ett, eftersom den smarta konstruktionen gör att det går att ta loss lampkroppen från huvudställningen och även använda den som ficklampa.

För den som behöver snabb flexibel belysning vid camping eller vandring så är Tipi det perfekta valet. Den är liten och lätt vilket gör den enkel att bära. Oavsett om det är på kvällspromenaden, om du letar efter något vid ditt tält under campingturen eller behöver extrabelysning i din bil eller båt. Att ha Tipi vid sin sida underlättar var som helst, när som helst och hur som helst.

Att Tipi kan användas både som pannlampa och ficklampa gör den unik. Kompakt och lätt design gör den enkelt att ta med överallt. Den stora on/off-knappen gör den enkel att hantera även med handskar på. Tipi finns i färgerna grön och orange.

Tipi kommer finnas i butik september 2012. Rekommenderat utpris 220 SEK.

Om Tipi
Lamptyp: 3 x 5 mm vita LED
Lumen: 20                         
Räckvidd (max/min): 25m/12m                   
Ljuslägen: max, min, blink                     
Brinntid(min/max): 40 h/80h
Vattentät: IPX4
Batteri: 3xAAA
Mått: 38x23x32mm
Vikt: 82 g

Silva Sweden AB är moderbolag i Silva Gruppen som består av dotterbolagen Silva Ltd i UK, Silva France och Silva Far East i Hong Kong. Produktsortimentet omfattar bl.a. pannlampor, kompasser, stegräknare och kikare. Silva Sweden AB ägs av Karnell. Läs gärna mer på www.silva.se

DELA DETTA INLÄGG