Silva Runner 1

Silva lanserar ny pannlampa: Runner – Silvas nya stolthet med mycket ljus och låg vikt

Silva Runner 1 För den som vill försäkra sig om att ha tillräckligt med ljus för ett avancerat träningspass på kvällen eller under tidig morgon så är Silvas nya pannlampa Runner rätt val. En ultralätt och kompakt pannlampa med stort ljusflöde för den avancerade löparen eller skidåkaren. Unik design och två högeffekts-LED-lampor (550 Lumen) ger Silva Intelligent Light®. Ett starkt fjärrljus i kombination med ett brett flodljus för bäst möjliga sikt fram och samtidigt ett behagligt ljus vid fötterna och sidorna.

Runner har fyra ljuslägen varav ett blinkande varningsljus. Den extremt lätta konstruktionen ger en minimal belastning på huvudet. Det extra breda, antiglidbehandlade pannbandet gör att Runner sitter bekvämt på plats även under aktiviteter i de mest kuperade terränger.

Lampenheten är i aluminium för optimal nedkylning. En stor on/off-knapp gör den enkel att hantera även med handskar på. Ett externt laddningsbart batteri förser pannlampan med full strömstyrka under hela träningspasset och kan placeras var man önskar.

– Runner är tillsammans med cykellampan Pavé Silvas största lanseringar i år och har båda fått ett väldigt stort intresse bland återförsäljarna, säger Tereza Andersson, kategorichef på Silva. När avancerad träning ökar kravet på ljusdistribution är pannlampan Runner det bästa valet.

Runner kommer finnas i butik från och med september 2012. Rekommenderat utpris: 2500 SEK.

Om Runner
Lamptyp: 2 x högeffekts-LED
Lumen: 550   
Räckvidd (max/min): 90m/55m  
Ljuslägen: max, min, bred, blink  
Brinntid: 2h 30 min/10h/ 10h/20h (max, min, bred, blink)
Vattentät: IPX6 Batteri: 2,5Ah 7,4V
Li-ion Mått: 45x46x38 mm
Vikt: 62g (exklusive batterier)

www.silva.se

DELA DETTA INLÄGG