commutes

Silva lanserar Commute – smidig belysning för cykelpendlaren

commutes Silvas cykelbelysning Commute är framtagen för cykelpendlaren som både behöver se framåt och synas bra i mörker. Med ett positionsljus som lyser med 180 graders vinkel syns cyklisten både framifrån och från båda sidorna. Commute har en snygg och smidig design som gör att den enkelt packas ner i fickan eller väskan. Den finns i flera färger som kan matcha både cykel och plagg. Commute är enkel att fästa och ta av från ram och styre helt utan verktyg. Commute finns på marknaden i januari 2013.

Silva Commute har allt en cykelpendlare kan önska sig. Glöm sladdar och lösa delar. Commute är lätt att ta med, enkel att montera, finns att köpa till ett bra pris och finns i snygga färger. Den slås enkelt på och av – även med handskar. Commute har ett mycket stort ljusflöde för en säkerhetslampa av den här storleken. Cirkapris: 300 kr

Silva har försett landslagsidrottare liksom vardagsmotionärer med pannlampor sedan år 1933. Under år 2012 tar Silva ett ordenligt och efterlängtat steg in på marknaden för cykelbelysning. Commute är framtagen för cyklisten som tar sig till och från jobbet och som kör i en mer stadslik trafik.

Om Commute

Lamptyp: 1 x High Power LED
Lumen: 45                                      
Räckvidd: 32 m / 19 m                 
Ljuslägen: max, min, blink         
Brinntid: 20h/50h/100h
Vattentät: IPX4-testad
Batteri: 3xAAA
Mått: 37x85x60 mm

www.silva.se

DELA DETTA INLÄGG