bwk1agq5venxipinlptt

Silva breddar sitt sortimentet med reflexväst för träning

bwk1agq5venxipinlptt Silva utökar sortimentet med en reflexväst för träning som gör att du syns ordentligt i trafiken, under promenaden, löprundan eller cykelturen. Reflexvästen är framtagen i 100% tunn polyester. Den torkar snabbt, är enkel att tvätta och har en rygg i andningsbart mesh-tyg.

Silvas refelxväst är vindresistent och har smarta detaljer, som exempelvis tre fickor baktill i mesh där batterier till pannlampan, vantar eller vätska kan förvaras. Dessutom finns en ögla till höger på bröstet och på baksidans övre del för säkring av sladden till pannlampan eller hörlurarna, vilket möjliggör fullt utslag för dina armrörelser utan risk för onödigt trassel. För optimal passform kommer reflexvästen i både dam- och herrstorlekar.

Dammodellen finns i storlek 36-42 och herrmodellen i storlek S-XL, alla formsydda för bästa upplevelse. Reflexdetaljer i 3M ökar synligheten i mörker och i dåligt väder och den gula flouricerande och självlysande färgen gör dig mer synlig både dag- och kvällstid. Ytterligare detaljer som ökar komforten under användning är den diskreta sidofickan för extra förvaring samt blixtlåsets hakskydd som motverkar irritation på huden.

Silvas reflexväst finns tillgänglig på marknaden från och med februari 2013.

Rek. cirkapris inkl. moms: 300 kr.

silva.se

DELA DETTA INLÄGG