Salomons kultryggsäck äntligen tillbaka

L37714600_SQUARRE_big_blue-x_clementine-x_Unisex_hi_159482Ryggsäcken som älskats i generationer är tillbaka. Nu har Salomon Squarre återlanseras och med dess slitstarka material och en tidlös design lär den hålla i många generationer framöver.

Retroryggsäcken Squarre från Salomon har vunnit många hjärtan genom åren. Den fyrkantiga originalryggsäcken kom ut i butik i början av 1980-talet. Sälj- och marknadschefen Benny Grahn på Salomon Footwear, såg fenomenet på nära håll.

– Först började skidåkarna med ryggsäcken och sen spred den sig till skolbarnen, berättar han. Den blev extremt populär på en gång och växte snabbt till en hype. Intresset var så stort att svenskar skrev upp sig på långa väntelistor i sportbutikerna för att få köpa ryggsäcken. 1983 såldes Squarre i hela 250 000 exemplar i Sverige, vilket var mest i hela Europa.

Perfekt för vardagen
Nylanserade Salomon Squarre är den perfekta vardagsväskan, med 1.000 mm vattenpelare och ett fack för din laptop. Den prisvärda väskan har en retro-design och kommer i flera utföranden och färger att välja och vraka mellan. Den har samma look som sin föregångare, med tidlös enkelhet och slitstarkt material.

– Den uppdaterade Squarre kommer garanterat väcka lite nostalgi till liv för de som gick i skolan på 80-talet. Kanske passar de på att köpa ett exemplar till sina barn nu, säger Benny.

Pris: 400 kronor

DELA DETTA INLÄGG