xr mission1

Salomon XR Mission Kids och Junior – Multifunktionsskor för barn med mycket lek och spring i benen

xr mission1 XR Mission Junior och Kids är en lätt och smidig löparsko för barn fast med samma funktionalitet som för vuxna. De passar bra för löpning och lek på både asfalt och i skogen. Salomons barnskor är utvecklade med smarta tekniska funktioner och utvalda material med samma komfort och innovationsmedvetenhet som för vuxna.  
  
– Bra barnskor gör gott för både barnens fötter och rörelseförmåga. Salomons barnskor är anpassade efter en barnfot som växer och lästen testas på barn. Våra skor är funktionella och slitstarka och möjliggör massor av träning, lek och spring i alla väderförhållanden. Dessutom har de vårt patenterade snörsystem som gör dem superenkla att snöra. Har du som vuxen Salomon Synapse
eller XR Mission som favoritsko, kan du nu köpa samma modell till dina barn, säger Benny Grahn, sälj- och marknadschef för Salomon Footwear.

XR Mission Junior och Kids finns under FW 13/14 i tre färglada färger. Dessutom i tre mörkare färger där skorna kommer med ett vattentätt membran, XR Mission CSWP (Climashield Waterproof).

Pris: XR Mission Kids – 550 kr (storlek 26-30)
Pris: XR Mission Junior – 600 kr (storlek 31-38)
Pris: XR Mission CSWP – 700 kr (storlek 31-38)

{gallery}gallery/salomon_kids:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG