SynapseW 128469

Salomon Synapse – Ny walkingsko för snabba vandringar och äventyr

SynapseW 128469 Salomons nyhet på walkingsidan är Synapse och Synapse Mid som är lätta skor för snabba vandringar och som även fungerar för den som vill kombinera vandring och löpning. Skon har en sömlös konstruktion för bäst möjliga komfort och en Contagrip-sula för att få bra fäste på alla underlag. Synapse har blivit populär för speciellt vandring och multisport men även som skön vardagssko.

– Det finns många som både vill gå och springa på vandringen och för det behövs en lätt sko som både ger ett bra steg och som fäster bra. En sko lika bekväm som löparskon och med stabilitet som hos en vandringssko. För det har vi tagit fram Synapse som är en ultimal sko för ändamålet, säger Christer Lidgren, Sverigechef för Salomon. Den som en gång har vandrat med Synapse kommer för alltid överge de tyngre vandringskängorna.

När Salomons utvecklingsteam synade utbudet av vandringsskor bestämde de sig för att göra saker helt bakvänt i Synapse gällande ”Natural Motion”-tekniken som framhäver fotens naturliga rörelser. Istället för att baxa foten in i en sko som håller tillbaka de anatomiska mekanismerna i steget arbetade de med ett unikt material i mellansulan och en skoform som gör att foten rullar fram även i svår terräng.

Pris: Synapse – 1 200 kr
Pris: Synapse Mid – 1 400 kr

{gallery}gallery/salomon_synapse:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG