salomon flask

Salomon lanserar helt ny typ av vattenflaska

salomon flask Salomon lanserar till vår- och sommarkollektionen 2012 en revolutionerande nyhet i form av en helt ny typ av vattenflaska. Flaskan heter Soft Flask och är tillverkad i mjuk PVC och är helt fri från Bisphenol och Ftalater. Eftersom flaskan är mjuk är den lätt att ha i handen under löpningen. Därefter kan den enkelt stuvas undan i fickan eller väskan utan att ta någon plats. Soft Flask har ett tätt förslutande bitmunstycke som fungerar för både vätska eller gelé eller en kombination av dessa.

Soft Flask är en helt ny typ av vattenflaska som är packbar och oerhört flexibel eftersom den får plats i olika typer av hållare, fack och fickor. Den är viktmässigt betydligt lättare än en flaska i hårdplast.
 
– Vi jobbar ständigt med att hitta nya innovativa vätskesystem som ska gagna terränglöpare. Soft Flask gör det enklare för löpare att ha med vätska innan och under löpningen för att förbättra vätskebalansen. Vi ser fram emot att fler än vårat eget Trail Running Team ska få testa den för att få se fördelarna, säger Christer Lidgren, Sverigechef för Salomon.  

Soft Flask finns i två olika storlekar, 148 ml och 237 ml.
Pris: 170 kr / 200 kr

www.salomon.com

DELA DETTA INLÄGG