Salomon

Salomon laddar för snöäventyr och vinterlöpning

Salomon Många längtar efter snö och en lång period av snöäventyr väntar runt hörnet och Salomon laddar med produkter framtagna för vinterns utmaningar.

Sideways och Reflex är freeski-modeller med hög prestanta och Salomons absoluta toppmodeller. De är fyllda med funktioner för en bättre åkupplevelse i och utanför skidbacken. Reflex Jacket (stor bild) är en ny och avslappnad längre modell av jacka, fylld med tekniska detaljer och en rad coola färger. Pris jacka: 2 300 kr, byxa: 1800 kr

Sideways 3L Jacket är tillverkad i climaPRO storm. Lättare än tidigare modeller för att smidigare kunna röra dig på fjället. Pris för jacka: 3500 kr, det finns även byxor; Sidewaysbib Pant för  3 500 kr  och Sideways Pant för 2500 kr.

Quest 14 friåkningspjäxa: Detta är en ny alpinpjäxa som gör att du kan uppleva alla delar av fjället. En rad funktioner för att du kan gå med pjäxan på till exempel stenutan at halka. Pris 5 000 kr.

Salomon Lord 15 + 5: Smidig offpistryggsäck med flera praktiska fack och fästmöjligheter för skidor och snowboard Pris: 1 000 kr.

Equipe 8 (ej på bild): Lätt och stabil klassisk skida för motionären som satsar på Vasaloppet. Det låga spannet ger maximal glid och perfekt fäste och kick. Pris: 1 800 kr

Men det är inte bara skidor, ryggsäckar och pjäxor som är nyheter inför vintern. Spikecross 3CS är en dubbad sko för vinterterränglöpning på hala stigar och vägar som bygger på Salomons Speedcross- modell. Dubbarna är 9 stycken och i hårdmetall. Skons ovandel är gjord i CLIMASHIELDTM som hjälper till att hålla foten torrare och varmare. Snörningen är Salomons patenterade QuicklaceTMsnabbsnörning. Yttersulan är gjord i “Mud&Snow non-marking.

www.salomon.com

{gallery}gallery/salomon_vinter:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG