exoslab1

Salomon EXO SLAB II Short

Salomon fortsätter satsa på EXO Sensifit-tekniken var syfte är att ge stöd åt musklerna för att stabilisera kroppen vid träning i obanad terräng. EXO Sensifit hjälper musklerna att orka mer. Risken för kramp och skador minskar och musklerna återhämtar sig snabbare efter träning. Nu lanserar Salomon EXO SLAB II Short som är ett komprimeringsplagg framtaget i samarbete med Salomons Internationella Trail Running Team, där bland annat världsmästaren och spanjoren Kilian Jornet ingår.

– EXO SLAB II Short har ett patenterat rutmönster som komprimerar och ger extra stöd runt lår och mage. Vi har ägnat många timmar både ute i terräng och i vårt laboratorium för att få fram bästa möjliga resultat. EXO förbättrar och främjar återhämtningstiden avsevärt vilket är av stor vikt för många elitidrottare, säger Christer Lidgren, Sverigechef för Salomon.

Salomon har en lång tradition av att ge människor möjlighet at uppfylla sina idrottsliga drömmar. Omsorgsfullt framtagen utrustning för att möta behoven hos världens bästa idrottare, som sedan blir tillgängliga för en bredare kundbas. Nu tar Salomon steget in i ett nytt paradigmskifte med hjälp av Kilian Jornet som är en av världens bästa trail-löpare. Salomon startade år 2009 projektet Kilians Quest som går ut på att slå olika rekord. Kilian är ett fenomen och har bland annat de senaste åren sprungit från Chamonix till toppen av Mont Blanc (nästan 4000 höjdmeter) på fyra timmar. Dessutom två gånger. Den unge spanjoren inspirerar löpare världen över. Se och läs mer om Kilians Quest HÄR

Material: actiLITETM E jersey
Koncept: Smart SkinTM och EXO Sensifit stability
Storlek: S – 2XL
Pris: 1 400 kr (rek. cirkapris inkl. moms)

exoslab1

{gallery}gallery/salomon_exo:80:80:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG