tvister-helmet-hood-1

Röjk Superwear – smart lösning och egen materialutveckling

tvister-helmet-hood-1 Svenska Röjk Superwear vågar sticka ut och de säger själva att de aldrig kommer att tillverka produkter som redan existerar utan de ska förse marknaden med kläder som inte finns men som egentligen borde finnas

Röjk är ett mycket ungt företag med ett klart budskap: att utveckla unika plagg för outdoormarknaden som dessutom är miljövänliga och tillverkade i Sverige eller inom EU:s gränser. En stor del av materialen i plaggen är utvecklade av Röjk själva för att få just den funktion och passform som de själva eftersträvar. Något som måste räknas som mycket ovanligt i ett så pass litet och nytt företag. I dagsläget har Röjk ca 80 återförsäljare i Sverige och ett par utomlands men efterfrågan både nationellt och internationellt har ökat, så räkna med att ni kommer springa på företagets kläder framöver.

På huvudbilden och den första miniatyren ser ni Tvister Helmet Hood. Röjk kallar det ett 1/2-lager och är ett kroppsnära mycket mjuk plagg i ett material som andas bättre än fleece och som passar utmärkt likväl som till skidåkning och på stan. Den följs av Tvister Hood Full Zip som i princip är samma tröja men med dragkedja. På den sista bilden så syns den extremt smarta halsduken Supafly. Mitt på halsduken så delar sig tyget vilket gör att du kan trä den över huvudet och på så sätt få den att alltid sitta på plats. Smart!

www.rojk.se

{gallery}gallery/rojk_superware:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG