rohnisch-golf

Röhnisch för den medvetna golfspelaren

rohnisch-golf Efter en lång och härlig vinter längtar de entusiastiska golfspelarna efter att ta del av det nya spännande inom golfmodet. Röhnisch fokuserar våren och sommaren 2011 på nya intressanta material, starka färger och härliga mönster och strukturer i plaggen.

Sedan starten med Röhnisch Golfkollektion 2002, har mycket inom golftrenderna ändrats till det positiva. Vida tröjor är nu ett minne blott och kvinnliga spelare kan idag känna sig mer bekväma i sitt utövande med feminina och följsamma toppar. I nya kollektionen finns piké och ärmlös piké, med den traditionella randen och rutan men även blockmönster och diagonala ränder i härligt friska färger såsom rosa, blått och grönt.

Nytt i materialväg från Röhnisch är fyrvägsstretchen, vilket bland annat finns i underdelskollektionen Agnes. I serien ingår långbyxa, caprimodell, bermudashorts och kjol med innerbyxa, samtliga plagg väl anpassade för den kvinnliga figuren. Färgskalan går i marint, svart, vitt och beige.

Ett ”måsteplagg” för alla golfare är ett regnställ. Röhnisch har låtit designa en jacka som är 10.000 mm vattentät, med avtagbar luva i ett material som andas. Byxan, som hör till, är även den vattentät och båda plaggen är tillverkade i strechmaterial. Strukturen på plaggen är fint präglad. För att golfaren inte ska behöva bli blöt på huvudet, kompletteras kollektionen med en snygg hatt. Jackan finns i fyra färger, rosa, blått, grönt och svart medan byxan och hatten endast finns i svart.

www.rohnisch.se

{gallery}gallery/ronisch_golf:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG