bliss hood

Packa lätt med Icebreaker

bliss hood Det Nya Zeeländska företaget Icebreaker har till våren 2011 tagit fram en mjuk och snygg resekollektion, Superfine, med plagg i 100% merinoull för både dam och herr. En serie strykfria och lätta plagg som är perfekta att packa ner till sommarens storstadsresa eller varför inte till kommande hike i alperna?

Superfine – kollektionen spänner från lätta linnen, med och utan tryck, toppar, cardigans, lång- och kortärmad piké till hoodies, kortare kjolar och snyggt figursydda klänningar för dam. Herrkollektionen innehåller ett spektra av olika kort- och långärmade t-shirts med eller utan tryck, snygga skjortor och pikéer. Färgerna går från svart och dov mullvad till piggare färger som cerise, klarrött, turkost och ärtgrönt.

Hela kollektionen är perfekt att möta våren i och plaggen har alla egenskaper som gör Icebreaker så unikt; lätta, mjuka, snabbtorkande, håller värmen och andas. Samtidigt är de luktresistenta, har ett högt UV-skydd och är miljövänligt nedbrytbara. Superfine finns i gramvikten 150 – 200 och tjockleken på plaggen passar vårens kommande ljumma dagar och svalare kvällar. Superfine är framtaget i ett tyg som inte noppar, som håller passformen och gör att du känner dig välklädd länge.

Alla plagg har fått en unik kod: BAACODE – som gör att du kan spåra plagget tillbaka till ursprunget. Du kan på så sätt följa plaggets miljövänliga framställning och djurvänliga behandling från Nya Zeeland till butik.

Kläderna visas i den ordning de presenteras i prislistan, med herrplaggen först.

www.icebreaker.com

{gallery}gallery/icebreaker_packa_latt:75:75:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG