50790 597

Oslo Fjord välkomnar A/W 2011

50790 597 Helly Hansen forstätter att utveckla linjen Oslo Fjord för henne med sköna plagg för honom och henne där både stickade tröjor, koftor, toppar, byxor och ytterplagg ingår.

Vi börjar med damerna…
Strand Down jacket är en klassisk dunparkas med HellyTech-skydd samt Primaloft-foder. Parkasen är även försedd med hög krage som skyddar mot vind och kyla. I samma serie har även en Strand Down Vest designats för mildare temperaturer. En stickad kofta, Strand Knit, med fiskbensmönster och sjalkrag, har fått lite längre passform och passar fint till de beiga manchesterbyxorna Norse Heritage Cord Pant. Med inpiration och arv från det norska fjordarna går färgskalan i beige, marinblått, grått samt inslag av rött. Alla plagg går att kombineras fint med varandra och plaggen finns i storlekarna XS-XL.

och fortsätter med herrarna….
Drobak Winter jacket är en klassisk dunjacka med HellyTech-skydd samt Primaloft-foder. Jackan är även försedd med hög krage som skyddar mot vind och kyla. I samma serie har även en Strand Down Vest designats för mildare temperaturer. En stickad kofta, Strand Knit, med fiskbensmönster och sjalkrag, passar fint till Strand Jeans som har rak passform. Med inpiration och arv från de norska fjordarna går färgskalan i beige, marinblått, vinrött, grått samt grönt. Alla plagg går att kombineras med varandra och plaggen finns i storlekarna S-XXL.

www.hellyhansen.se

{gallery}gallery/helly_hansen_oslo_fjord:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG