smartwool strumpor

Nya SmartWool PhD-strumpor

smartwool strumpor SmartWool introducerar till höst/vinter 2012 en helt ny kollektion PhD-strumpor med komfort och slitstyrka på en helt ny nivå. Konstruktionen är så pass unik att man t.o.m. lämnat in en patentansökan för de nya tekniker man tagit fram. Vi på I Love Outdoor har testat dom under ett par dagar och kan garantera er att det absolut inte är något fel på komforten, slitstyrkan återstår att se.
 
SmartWool har i fyra år arbetat med att ta fram de nya strumporna som dels har en ny förstärkningsteknik som kallas ReliaWool och dels har ett helt nytt komfortsystem som heter 4 Degree Elite Fit System och som består av elastiska “band” som ligger instickade i strumporna i flera lager. Slutresultatet är en otroligt bekväm strumpa som samtidigt har en oöverträffad passform.
 
PhD-strumporna finns i en mängd utföranden för hiking, löpning, skidåkning och cykling inklusive tåsockmodeller och kompressionsstrumpor och finns i butik i augusti 2012. Den strumpa vi provar i dagsläget ser ni till höger i bild.
Den svenska leverantören Granitbiten sticker ut hakan och säger att detta kommer vara den skönaste och mest hållbara ullbaserade strumpa du någonsin har testat. I höst vet ni om det stämmer!

 

DELA DETTA INLÄGG