large Home Brandbar product actual

Nya GoPro HERO3+ är mindre, lättare och ännu skarpare

large Home Brandbar product actual Världens bäst säljande kamera blir ännu bättre i och med GoPro HERO3+ Black Edition vilken är 20% mindre och lättare, har en uppgraderad lins som ger 33% ökad skärpa samt 30% längre batteritid jämfört med sin föregångare.

HERO3+ Black Edition har även ett nytt videoläge som heter SuperView vilket kombinerar bildformaten 4:3 och 16:9 för att automatiskt generera den bästa kombinationen av dessa och se till att du aldrig missar den där viktiga händelsen i dina filmer.

Ett annat välkommet tillskott till funktionslistan är det nya Auto Low Light Mode-läget som justerar bildhastigheten intelligent beroende på ljusförhållande för fantastisk prestanda i svagt ljus.

Det är inte bara HERO3+ Black Edition som har blivit uppdaterad, utan även Silver Edition har fått en uppdaterad version. Med samma fysiska storlek är även den 20% mindre och lättare än tidigare modeller, men den har även blivit 2X mer kraftfull vilket gör den till den mest avancerade Silver Edition-kameran hittills.

Bärbar, monteringsbar och vattentät i kamerahuset ned till 40m, fångar den video av professionell kvalitet i upplösningar upp till 1080p60fps och tar 10MP-bilder på upp till 10 bilder per sekund. Med snabbare inbyggt Wi-Fi, förbättrad prestanda i svagt ljus och 25% längre batteritid, gör HERO3+ Silver Edition uppgiften med att fånga och dela ditt liv enklare än någonsin.

De uppdaterade kamerorna är inte de enda bra nyheterna, utan även tillbehörslistan utökas med ett gäng nya och riktigt intressanta produkter som t.ex. Jaws Flex Clamp, Dual Battery Charger samt ett antal uppdaterade tillbehör.

www.iceman.se

DELA DETTA INLÄGG