Nya Atmos och Aura från Osprey – framtidens ryggsäckar är här

Ospreys nya prisvinnande ryggsäckar Atmos AG och Aura AG har allt man behöver i en väska. Banbrytande funktioner gör dem extremt stabila och bekväma på såväl backpackerns, som vandrarens rygg – även när packningen är tung.

atmos-ag-65_green_web_1_1Atmos och Aura är byggda för att hålla länge, vilket Ospreys omsorg för detaljer och högkvalitativa material har möjliggjort. Ryggsäckarna är av samma modell, men Aura är specialdesignad för kvinnor. Serien tog hem segern i OutDoor 2014 Industry Award för sina tekniska funktioner och oslagbar komfort samt har blivit Editors’ choice i tyska magasinet outdoor.

Världens första helventilerande höftbälte

Atmos och Aura är utrustade med en unik AntiGravity™-ryggpanel och världens första helventilerande höftbälte. Båda ryggsäckarna har ett sömlöst nättyg över ett 3D-hålutrymme i ryggpanelen, som ger bäraren en flexibel passform med bra luftflöde. De justerbara BioStretch™/ExoForm™-axelremmarna, tillsammans med Fit-on-the-Fly™-höftbältet i nättyg, ger bra stabilitet för packningen. Ryggsäckarna är även utrustade med InsideOut™-kompression för ökad lastbalans.

Dessa funktioner i kombination minskar utmattning och ger bäraren suverän komfort, även när packningen är tung.

Vandringsstavar och sovsäck

Ryggsäcksserien sätter en ny standard med sina innovativa funktioner, som inkluderar Stow-on-the-Go™-fästen för vandringsstavar, fack för sovsäck, inbyggt regnskydd och avtagbar FlapJacket™-toppskydd. Både Aura och Atmos finns i 50 liter och 65 liter.

Egenskaper:

  • Justerbar AntiGravity™ 3D-ryggpanel och höftbälte i nättyg
  • Inbygggt, avtagbart regnskydd
  • FlapJacket™-toppskydd
  • Stow-on-the-Go™-fäste för vandringsstavar
  • Invändigt fack för vätskesystem

Färger:

Atmos AG: Cinnabar Red, Absinthe Green, Graphite Grey
Aura AG: Silver Streak, Rainforest Green

Pris:

Atmos AG 65: 2000 SEK, Atmos AG 50: 1800 SEK
Aura AG 65: 2000 SEK, Aura AG 50: 1800 SEK

ospreyeurope.com

DELA DETTA INLÄGG