nuun-3tubes

nuun active hydration – ger bättre vätskebalans

nuun-3tubes Uppskattningsvis är 75% av befolkningen uttorkade. Bara 2% vätskeförlust leder till minskad tankeskärpa och vätskebrist är den främsta anledningen till allmän trötthet. Det är här nuun kommer in i bilden.

nuun är en sockerfri sportdryck med elektrolyter som finns i sex olika smaker. nuun ger dig bättre vätskebalans. De flesta människor borde dricka mer vatten, men enbart vatten är inte alltid tillräckligt. Tillsätts elektrolyter och mild smak ökar benägenheten att dricka och upptaget av vätska med nära det dubbla. nuun som startades 2003 ger idrottsutövare, aktiva människor och även inte så aktiva vätskebalans på ett hälsosamt och vettigt sätt. Det en dryck som är lätt att använda, smakar gott, är effektiv, sockerfri och som går att använda vart du än är tack vare den smidiga förpackningen.

I USA finns nuun hos över 2500 återförsäljare och i Storbtitanninen har nuun på kort tid nått över 500 återförsäljare. Den nätbutik i storbritanninen som säljer flest rör levererar över 1000 rör i veckan till sina kunder. Nu är det dags att nuunifiera Sverige.

De sex olika smakerna är: Cola med koffein, citron, banan, lemon lime, apelsin och tri-berry. Ett rör kostar 65 kr och innehåller 12 tabletter.

Nuun marknadsförs i Sverige av Sportwell AB och vi på redaktionen kommer prova deras produkter och återkomma med ett uttalande. Att de smakar bra vet vi redan då de fanns representerade på Swesport som en välbehövlig vätskestation.

www.nuun.com

DELA DETTA INLÄGG