Adult Black Open

MusucBag – ett unikt Sleep Wear System

Vill du briljera med en annorlunda sovsäck under sommarturerna, festivaler, läger eller andra tillställningar så kan MusucBag vara prylen för dig!

MusucBag är mycket mer än bara en sovsäck. Det är en produkt som du enligt utsago sover väldigt bekvämt i samtidigt som den tack vare sina armar och ben tillåter dig att röra dig fritt i och omkring till exempel din lägerplats. Produkten som idag används av såväl klättrare, outdoorentusiaster, festivalbesökare och lekfulla barn världen över är designad av Chilenaren Rodrigo Alonso.

Du kryper in i din MusucBag genom frontöppningen och händerna hittar ut genom öppningar i ärmarna medan fötterna är försedda med en halksäker sula. Huvan är justerbar för bästa passform och värmebevarande. På benen finns två dragkedjor för ventilation.

MusucBag finns i fem olika storlekar. Två för barn och M/L/XL för vuxna. Vikten varierar mellan 1.79-2.20 kg för vuxna och 1.4-1.6 för barn, allt beroende på storlek. Temperaturgränserna är 9°C / limit: 4°C / extreme: -9°C och de färger som finns tillgängliga ser ni på bilderna.

Vi hoppas kunna genomföra ett test av denna annorlunda sovsäck under sommarmånaderna. Vi håller er i så fall underrättade!

MusucBag kostar 995 kr hos www.coolstuff.se

www.musucbag.com

Adult Black Open

{gallery}gallery/musucbag:50:50:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG