mhm

MHM – Nytt amerikanskt outdoormärke

mhm {gallery}gallery/mhm-backbacks:80:80:0:0{/gallery}MHM – Mile High Mountaineering med sin bas i Denever, Colorado startades av två goda vänner och tillika friluftsfantaster och i höst släpper de sin första serie ryggsäckar.

MHM som just nu är inne en intensiv marknadsföringsfas på hemmaplan kommer under hösten att släppa tre olika ryggsäcksmodeller i storlekarna 38, 55 och 80-liter. Några av MHMs innovativa designlösningar är att sovsäcken packas in från sidan och att de har ett invändigt kompressionssystem kallat ”Back Hugger”.

MHM Flariton 38 Pack – En liten ryggsäck för korta expeditioner med många funktioner och trots storleken har den ett väl förstärkt bärsystem med rörligt höftbälte för bästa bärkomfort.

MHM Divide 55 Pack -Är utrustad på samma sätt som sin storebror men är 25 liter mindre, vilket gör att den passar utmärkt till weekend- och veckoäventyr. Bärsystemet är väl uppbyggt vilket gör att du trots storleken på säcken kan bära tyngre utrustning i Divide 55 än i de allra flesta andra säckar inom samma storleksspann.

MHM Fifty-Two 80 – Den största modellen passar sig för veckolånga turer med mycket utrustning. Liksom de mindre modellerna så är bärsystemet genomarbetat för bästa bärkomfort. Modellen har tolv fickor, allt för att underlätta packningen, oavsett om du ska backpacka eller gå på tur.

Så vitt vi vet så har MHM än så länge ingen svensk agentur. Vi önskar vännerna från Denever lycka till!

www.mhmgear.com

DELA DETTA INLÄGG