island1

Meindl Island erbjuds i fyra olika läster

island1 Meindl som har funnits på den svenska marknaden under många år firade förra året en 20-åring och ökade sin försäljning i Sverige markant

Varumärket Meindl har börjat bredds till en mycket bredare målgrupp än tidigare och Sporthaus Moxter meddelar att volymökningen under föregående år låg på hela 100 %. Sport- och outdoorbutiker utgör fortfarande den breda basen för Meindl, men skorna och kängorna börjar också hitta till nischade skobutiker.

Island som är Meindls outdoorklassiker och som förra året firade 20-årsjubileum fick samtidigt en rejäl uppgradering. Bland annat byggdes det in ett invändigt kanalsystem som avsevärt förbättrat ventilationen.
Modellen finns idag i hela fyra olika läster: En smal för tjejer, en normal för tjejer, en unisexläst samt en bred unisexläst. Island kostar 3300 kr.

På den sista va bilderna visas Meindl Pionier som är en ofodrad lättviktskänga som finns i storlekarna 36-46 och kostar 2400 kr.

Att Meindl tillverkar prisvärda kängor som är värda att prova kan intygas då undertecknat traskat runt i ett par Meindl Performance vid ett stort antal friluftsrelaterade tillfällen sedan de införskaffades 1999.

Sporthaus Moxter representerar utöver Meindl, Nokian Footwear, Treksta samt Bridgedale (strumpor).

Mer information om hittar ni på www.moxter.se | www.meindl.de

{gallery}gallery/meindl_island:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG