apex gtx graphite fire bild1

Med Mammut Apex GTX på fötterna kan du ta dig an vilken utmaning som helst.

apex gtx graphite fire bild1 En lättviktare som andas och är bekväm, det är Mammut Apex GTX i korthet. Det är en allround-sko som även är idealisk för klättring. Och i de futtiga 520 grammen finns ändå plats för en rad tekniska lösningar.

Oavsett om du vill ha ett par grymma outdoorskor eller behöver grepp på en bergsvägg sitter varenda detalj i Apex där för att imponera. Det märker du så fort du sätter i foten. En elastisk, sockformad design och en förhöjd häl gör inte bara att skon är lätt att ta på – du slipper garanterat att det knölar sig. Den patenterade Mammut Base Fit snörningen – som gör att du knyter skorna i ett enda drag – överför kraft till sulan och förhindrar tryckpunkter och att foten glider runt i skon. Mesh med lufthål gör att luften kan komma in och att skorna torkar snabbt.

Den stabila och allsidiga sulan gör också att skorna är så användbara i många olika sammanhang. Vibrams Reptilia Grip-sula är nämligen inspirerad av ödlor med sitt klo- och fjällinspirerade mönster och ger dig riktigt bra grepp. I tådelen sitter en stabiliserande Torsion-förstärkning för att förhindra skador. Apex GTX finns i både dam- och herrstorlekar.

www.mammut.ch

DELA DETTA INLÄGG