61210 990

Mängder av skidkläder från Helly Hansen

På topp i vinter med Odin, Ask och Embla

Odin Collection – Herr och dam
Skidkollektionen Odin har uppdaterats inför vintern 2011-2012 och produktutvecklarna väljer att stolt lyfta fram skaljackan, Odin Mountain Jacket, som bergsguider och proffesionella äventyrare har varit med och utvecklat. Denna mycket avancerade skaljacka erbjuder fullt skydd genom alla årstider och är anpassad för tuff användning och utmanande äventyr. Den tillhörande byxan, Odin Mountain Pant, är funktionellt designad och förstärkt nedtill med kevlar. Både jackan och byxan har det avancerade Helly Tech Professional-skyddet och är utrustad med RECCO reflektor. Odin Insulater med Primaloft-foder kan bäras som ett ytterplagg eller som mellanlager. PrimaLoft®InsulationTechnology är ett isoleringmaterial som är utvecklat av Helly Hansen för att hålla hög prestanda och kvalitet vid olika väderförhållanden. Materialen gör plaggen lätta, mjuka och behagliga med överlägsna isoleringsegenskaper. Jackan finns med eller utan huva i färgerna rött och svart.

Ask Limited Edition Ski Collection
Kollektionen Ask från Helly Hansen har utökats med ett exklusivt skidset för denna vinter. Ask Ski Jacket består av en löstagbar innerjacka, som är fylld med gåsdun av högsta kvalité och en skaljacka med Helly Tech-skydd. Skidjackan är utrustad med RECCO reflektor, vattentätt Pittardläder på axlarna, balaklava och muddar i mjukaste kashmir – designad för den medvetna skidåkaren. Tillhörande byxan Ask Ski Pant med Helly Tech- skydd och Primaloft-foder kompletterar jackan med detaljer som Pittardläder.


Embla Limited Edition Ski Collection
Kollektionen Embla från Helly Hansen har utökats med ett exklusivt skidset för denna vinter. Embla Ski Jacket består av en innerjacka, fylld med gåsdun av högsta kvalité och en skaljacka med Helly Tech-skydd. Skidjackan har en smal feminin siluett och är utrustad med RECCO reflektor, vattentätt Pittardläder på axlarna, balaklava och muddar i mjukaste kashmir – designad för den sanna fashionistan. Tillhörande byxan Embla Ski Pant i Helly Tech-skydd och Primaloft-foder kompletterar jackan. Byxan är även den utrustad med RECCO reflektor och Pittardläder.

 

61210 990

 

 

Embla-61190 990

 Dam:
{gallery}gallery/helly_dam:100:100:0:0{/gallery}

Herr:
{gallery}gallery/helly_herr:100:100:0:0{/gallery}

www.hellyhansen.com

DELA DETTA INLÄGG