Dynamics Jkt FancyPink

Mängder av höstnyheter från Salomon

Salomon lanserar flera nyheter inför hösten och vinterns träningspass, däribland den nya
klädserien Dynamic. Materialkombinationen gör kläderna lätta och smidiga med hög komfort och
prestanda. Många håller i med vinterlöpningen säsongen igenom och för det behövs de rätta
plaggen. Dynamic jacka och byxa är framtagna för att höst- och vinterpassen både i längdspåren
och i löparspåren ska kännas lätta och behagliga även när temperaturen kryper ner rejält. Fler
spännande höstnyheter från Salomon är vinterkängan Rodeo, walkingskon Synapse, tunna
skaljackan Intuition II 2L Jacket och den superlätta dunjackan Minim Down Hoody.

Missa inte bildspelet på samtliga produkter längst ner i artikeln

Dynamic träningsjacka och byxa är designade utifrån det som Salomon kallar “smartskin”, en kombination av strategiska val av material på rätt ställe för rätt temperatur och maximal följsamhet i plagget. Svetsade sömmar och förböjda knän gör att friktionen minskar och plaggen följer användaren på ett smidigt sätt. Smarta tekniska lösningar som dragkedjor där jackan kan öppnas upp helt utan att den fladdrar i vinden samt en mjuk och skön innerkrage som värmer.

Dynamic Jacket
Den ultimata längdskid- och löparjackan för höst- och vintersäsongen från Salomon i olika softshellmaterial och med en vindtät framsida tack vare Salomons Climawind och ventilerad rygg. Svetsade sömmar för skön komfort. Detaljer i reflex. Finns i dam- och herrmodell.
Pris: 1 600 kr

 
Dynamic Pant
En teknisk träningsbyxa från Salomon för höst- och vinterpassen i softshellmaterial. Passar både längdskidåkaren och vinterlöparen. Den vindtäta framsidan och den ventilerade baksidan håller musklerna varma och smidiga även under kallare dagar. Förböjda knän för maximal komfort och
följsamhet. Finns i dam- och herrmodell.
Pris: 1 200 kr

Dynamics Jkt FancyPink   Dynamics Pant Black
Intuition II 2L Jacket
Skaljacka avsedd för friåkning i denimliknande tyg, tunt meshfoder och utrustad med Salomons membran ClimaPRO. Materialet har en vattentäthet på 10K. Praktisk ventilation under ärmen och löstagbart snölås. Finns även i blå och svart.
Pris: 2 800 kr
Intuition II 2L Jkt  
Rodeo Wp
Ny varmfodrad och vattentät vinterkänga i läder från Salomon. Fungerar såväl som vinterkänga till vardags som i fjällen. Rodeo har en Contagrip-sula med gummidubbar som ger ett bra grepp på alla typer av vinterunderlag och kängans Natural Motion teknik hjälper till att stärka det naturliga steget.
Pris: 1 600 kr
RODEO WP W  
Synapse CS WP
Salomons nyhet på walkingsidan heter Synapse CS WP och är en heldämpad, lätt sko för snabba vandringar och som även fungerar för den som vill kombinera vandring och löpning. Skon har en vattentät, sömlös konstruktion för bästa möjliga komfort. Contagrip-sulan ger bra fäste på alla underlag och ett Quicklacesystem gör snörningen enkel och ger ett jämt tryck över hela foten.
Pris: 1 400 kr
SYNAPSE CS PRO  
Minim Down Hoody
Superlätt dunjacka från Salomon med Climawind-material som stänger kalla vindar och kyla ute. Fast huva och fyllning av 90% dun och 10% fjädrar. Finns i herr- och dammodell.
Pris: 2 500 kr
Minim Down Hoody FancyPink  

 

{gallery}gallery/salomon_h12:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG