Gero 30

Lundhags Gero 30 Eco Comp – snabb, smart och enkel!

Gero 30 Till sommaren släpper Lundhags en rad nyheter. Gero 30 Eco Comp är en av dem. En ryggsäck med rullöppning, smart förvaring för en bärbar dator och tillverkad i återvunnen polyester.

Ibland är det inte planerade resor som överraskar oss, snarare så är det de små, spontana turerna som vi aldrig kommer att glömma. Turerna med goda vänner och bara de nödvändigaste förnödenheterna. Dagar då du tittar upp och bara beslutar dig för att dra ut eftersom vädret är bra, eller för att det är precis rätt tid. Lundhags skapade sin nya ryggsäck Gero för just dessa tillfällen.

Gero 30 Eco Comp är tillverkad av återvunnen polyester och är den första i sitt slag i företagests sortiment. Gero är enligt Lundhags en bekväm ryggsäck som är enkel och snabb att använda. Dess rullöppning ger snabb tillgång till allt du behöver och den har en huvudfack med en datorfodral längs ryggen. Datorn kan nås från den huvudsakliga delen och också genom en dragkedja från sidan av ryggsäcken. Fodralet passar de flesta 15,4 tums bärbara datorer. En jacka och hjälm kan förvaras i det yttre facket, och en fleecefodrad ficka förvarar nycklar och andra småsaker. Ryggsäcken är förberedd för vätskesystem och höftbältet är avtagbart.

www.lundhags.se

DELA DETTA INLÄGG