Ahke jkt

Lundhags Ahke – Jacka och byxa för nästan alla väderförhållanden

Ahke jkt Ahke är ett nytt tillskott i Lundhags populära Polycotton segment. Både jacka och byxor är lätta och erbjuder flera innovativa detaljer som gör dem perfekta för vandring.

Ahke Jacket är designad för oss som vill vara utomhus oavsett väderförhållanden och dessutom vara väldigt aktiva. Jackan är konstruerad i ett lager och är mycket lätt, andas och är vattenresistent. Huvan och axelpartiet är tillverkade i vattentätt Zethar för extra skydd. Jackan är mjuk och skön och har en något tightare passform.

Lundhags säger i sitt pressutskick att mycket tankeverksamhet och kraft har lagts på detaljer vilket lett till smarta placeringar av fickor som är lätta att komma åt även när du använder ryggsäck. En inbyggd fick hjälper till med ventilationen och de två invändiga bröstfickorna passar perfekt för mobiltelefonen eller din GPS. Midjan kan justeras och huvan har en tvåvägsjustering för individuell passform.

Ahke Pant passar enligt Lundhags även den perfekt för ett liv i vildmarken. Byxorna som är tillverkade i samma material har det vattentäta Zetharmembranet på knäna och baken. Byxbenen är förstärkta med kevlar, en förstärkning som börjar en liten bit nedanför knäna och ända ner till bensluten som dessutom är sydda med en extra stark tråd vilket gör att du inte behöver oroa dig för att byxorna skulle gå sönder om ditt äventyr skulle bli hårdare än planerat. Lundhags Boot-loc system gör satt byxorna sitter på plats och längst sidorna finns dragkedjor för förbättrad ventilation. Byxan har två stora benfickor och två dragkedjeförsedda byxfickor.

Polycotton består av 65% polyester och 35% ekologisk bomull och är helt fri från flourkarboner, en produkt för hållbar utveckling!

www.lundhags.se

DELA DETTA INLÄGG