ap2

Ko eller dinosarie? – Fantasifulla ryggsäckar för de små

ap2 Vad sägs om att ha med sig en busig haj eller sprallig spindel med på utflykt? Från LittleLife kommer en hel serie med fantasifulla ryggsäckar för de små.

De små ryggsäckarna i varierande design rymmer tre liters packning och passar barn mellan 6 månader och 3 år. Samtliga designer ser ni nedan och allihopa kommer med en tillhörande ”huva” designad för att passa ryggsäcken och som med barns livliga fantasi garanterat kommer användas vid lek. Dinosaurien och Spindeln är de två nya tillskott som kommer finnas tillgängliga lite senare i år. Det medföljer även ett säkerhetsband för de vuxna att hålla i som kan kopplas på ryggsäcken. Om ryggsäcken av någon anledning skulle komma bort så finns det tydliga adressfält att fylla i inuti ryggsäcken. Samtliga modeller har ett rekommenderat pris på 329 kr.

Skulle barnen bli trötta i benen så har även LittleLife flera olika modeller av bärstolar. Discoverer Child Carrier används frekvent av redaktionsmedlemmen Alexander och hans familj och den rekommenderas varmt. Stolen är lätt och smidig och har många inställningsmöjligheter.

För fler modeller och LittleLifes övriga sortiment: www.littlelife.co.uk

{gallery}gallery/littlelife_backpacks:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG