ilo-sod-klymit-interia-x-frame

Klymit Inertia X Frame väger endast 258 gram

ilo-sod-klymit-interia-x-frame En av årets stora innovationer står Klymit för när de nyligen presenterade Inertia X Frame

Inertia X Frame väger tack vare sin unika design endast 258 gram och kan fyllas på tre olika sätt. Blås upp den själv, använd handpumpen som följer med eller blås upp den med Argron som enligt tillverkaren isolerar väldigt bra mot kyla. Handpumpen följer med och ryms tillsammans med liggunderlaget i packpåsen som är ungefär lika stor som en 33 cl burk. Inte illa! Argon och tillhörande pump kan köpas som tillbehör. För extra insulation kan Klymits västar eller andra plagg läggas på liggunderlaget.

I ♥ OUTDOOR har genomfört ett snabbt test av Inertia X Frame under SOD och blev verkligen förvånade över liggunderlagets komfort och vikt. Vid en första anblick ser liggunderlaget inte särskilt bekvämt ut med alla sina håligheter, men väl på plats så ger liggunderlaget dig det stöd som behövs där trycket från kroppen är som störst. Vi rekommenderar er som blir nyfikna på detta annorlunda liggunderlag att prova det, ni kommer bli förvånade!

Inertia X Frame kommer bli en hett eftertraktad produkt av multisportare och andra gramjägare. Med sina 258 gram är liggunderlaget ca 140 gram lättare än Therm-A-Rests NeoAir.

Klymit marknadsförs i Sverige av Gear AB, prisuppgift uppdateras inom kort.

www.klymit.com

DELA DETTA INLÄGG