Ida Ingemarsdotter lanserar egen Hestra-handske

Hon är en av Sveriges främsta längdåkare med både världscupseger och olympiska medaljer i bagaget. Nu lanserar Ida Ingemarsdotter en egen handskmodell. ”Den lever upp till mina hårda krav på slitstyrka och passform”, kommenterar Ida.

ida_ingermarsdotter_handske
Ida Ingemarsdotter lanserar egen Hestra-handske

Det är tillsammans med handsktillverkaren Hestra som Ida Ingemarsdotter har varit med och utvecklat en alldeles egen handskmodell.

”Jag ville ha en tålig, smidig och snygg handske för tuffa dagar i längdspåren”, berättar Ida.

Med korsstygn och kalla vinterfärger speglar handsken Idas kärlek till naturen, friluftsliv och traditionell skandinavisk design. Handsken är sydd med en tightare passform för att passa tjejers händer och materialen är noga utvalda för att skydda händerna mot vind, väta och skav. Den har Gore Windstopper Breeze på ovansidan och slitstark stretch polyester i innerhanden.

Modellen har landat i välsorterade sportbutiker lagom inför VM i Falun och självklart packar Ida ner den i sin väska inför tävlingarna som väntar.

Detaljer Neoprenmudd. Wolf Paw. Maskintvättbar.

Yttermaterial Gore Windstopper Breeze på ovanhanden och stretch polyester på handens insida. Vindtät lycra mellan fingrarna.

Pris: 450 kr

www.hestragloves.com

DELA DETTA INLÄGG