w ss12 ss atlas

Icebreaker – Mjuk merinoull närmast kroppen

w ss12 ss atlas Icebreaker producerar underkläder i mjukaste merinoull för en aktiv livsstil. Alla underkläder från Icebreaker är sydda med mjuka sömmar som inte skaver och kommer till våren 2012 i uppdaterade färger och vissa modeller med snygga kontrastband. Allt för en mjuk känsla närmast kroppen.

Underkläder för en aktiv vardag
Nature underwear och Beast är två underkläds-linjer som förutom merinoull innehåller 3% lycra för bästa passform. Plagg som är perfekta att använda en aktiv vardag eller under understället i skidspåret, på löpturen eller hiken. Nature underwear innehåller nyheten Sprite, en underlinje som kommer i mjuka linnen, sportbh:ar och hotpants för dam. Beast täcker behovet av kalsonger, briefs, linnen samt kort och långärmade undertröjor för herr.

Bodyfit i 100% merinoull för alla tillfällen
Bodyfit är serien som täcker behovet av ett mjukt underställ närmast kroppen för alla väderförhållanden i vår. Ett baselayer för både dam och herr i 100% merinoull med olika gramvikt, från 150 upp till 260 gram. Bodyfit innehåller allt ifrån hotpants, kort – och långkalsonger, linnen, till tröjor med kort eller lång ärm med eller utan zip i kragen. En unik mjuk serie att bära vid alla tillfällen.

Fördelen med merinoull är att plaggen är lättskötta, mjuka, snabbtorkande och håller värmen. Merinoullen är ett naturmaterial som hela tiden andas. Icebreaker garanterar att deras plagg aldrig börjar lukta, att de inte kliar, inte nopprar och inte tappar passformen. De tillverkar sina egna tyger som ger alla plagg en hög finish och hållbar design.

Sprite Racerback Bra, Dam 359kr
Sprite Hot Pant, Dam 459 kr
Beast, Anatomic Crewe Herr 599 kr
Bodyfit 150, boxer-kalsonger, Herr 399 kr
Bodyfit 150, LS Atlas, Herr 599 kr
Bodyfit 200, leggings Dam 699 kr
Bodyfit 150, SS Atlas, Dam 499 kr

www.icebreaker.com

{gallery}gallery/icebreaker_s12:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG