FW11mRun2

Icebreaker GT Run för en sval och behaglig löprunda i höst

FW11mRun2 Icebreaker har till hösten 2011 tagit fram en serie specifika löparplagg, GT Run, för både dam och herr. Hela kollektionen är framtagen i merinoull med 3% lycra för bästa passform.

Nyheter för hösten är LS Rush Zip och Swift Pants för dam och LS Ace Zip, Tracer jacket och Tracer pants för herr. För både dam och herr har Icebreaker även tagit fram Arm warmer (299 kr) som du lätt trär på under din jacka eller långärmad tröja för extra värme. GT Run serien innehåller även sport BH, löpartoppar med både lång och kort ärm och shorts samt flera modeller löparstrumpor med förstärkt tå och häl.

Icebreaker GT Run är framtagen och designad av löpare för löpare och plaggen är lika bekväma i skog och mark som för långpasset inne i stan. Merinoullens egenskaper är perfekta vid alla slags löpning – den reglerar temperaturen så känslan av att vara sval men samtidigt inte känna sig fuktig är genomgående.

Icebreaker tar fram sina egna tyger och lägger stor vikt vid materialets hållbarhet och funktion. Merinoull gör att plaggen är lättskötta, mjuka, snabbtorkande och håller värmen. Merinoullen är ett naturmaterial som hela tiden andas, är luktresistent och samtidigt är miljövänligt nedbrytbart.

www.icebreaker.com

{gallery}gallery/icebreaker_gt_run:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG