circuit jersey

Höstens cykelkollektion från Icebreaker

circuit jersey Innovativa merionoulltillverkaren Icebreaker har inför hösten 2012 tagit fram GT Bike, en unik cykelkollektion vad gäller funktion och design. Kollektionen består av tröjor, toppar, byxor och accessoarer i fräscha höstfärger.

GT Bike är tillverkad av världens finaste merinoull som tillsammans med LYCRA® ger en fantastisk elasticitet och passform. Merinoullen gör att plaggen håller temperaturen i alla klimat, varmt, kallt, blött eller torrt. Genom att materialet andas, regleras temperaturen i plaggen och motverkar lukt.

Rob Achten, veteran inom den ansträngande, transkontinentala cykeltävlingen Race Across America och Creative Director och VD för produktsidan på Icebreaker säger: ”Den nya kollektionen är idealistisk för höst- och vintercykling, det finns inget som fungerar och känns så bra, när du cyklar, som att bära Icebreakers merinoull. Vi har verkligen intensivtestat dessa produkter för att försäkra oss om att vi erbjuder cyklisterna de allra bästa cykelkläderna på marknaden, ”säger Rob.

Säsongens tryck har hämtat inspiration från den Nya Zeeländska naturen, och färgpaletten innehåller allt från neutrala till starka, mättade färger. På tjejsidan ser vi färgerna rosa, rubin- och djupröd och killarna klär sig i turf, intensivgrönt, och en mörk blågrön färg.

De nya tröjmodellerna, för tjejer LS Viva Jersey och för killar LS Circuit Jersey, är båda tillverkade i en mellanviktskvalitet för att kunna bäras singel eller lager på lager. Båda modellerna har funktionaliteter som tre paneler fickor, reflekterande passpoaler för att synas bättre och hålslinga för MP3-spelaren.

Nya för säsongen är också den 3⁄4 långa cykelbyxan, Halo Pant för tjejer och Cadence för killar, som båda är ergonomiskt uppbyggda med åtta respektive sex paneler. Båda modeller har dessutom inbyggd, anatomisk stoppning, Ponte-Knit tyg för bekvämlighet, hållbarhet, och elasticitet.

LS Circuit Jersey, herr 1399 kr
Cadence Quarter Pant, herr 1499 kr
LS Viva Jersey, dam 1399 kr
Halo Pant, dam 1499 kr

www.icebreaker.com

{gallery}gallery/icebreaker_gt_bike:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG